Relaxare

RELAXARE

Locul unde te reîntorci cu drag de fiecare dată

OAZA TA DE RELAXARE

Locația noastră îți oferă posibilitatea de a învăța pe viu geografia României, într-una dintre cele mai frumoase zone ale țării. Între localitățile Sasca Montană și Șopotu Nou se întind, pe o distanță de 22 km, Cheile Nerei, în fapt un defileu cu aspect de chei, săpat de râul Nera, care a „desenat” un decor sălbatic și spectaculos, cu pereți ce se înalță până la 200 de metri, cu canioane, lacuri, cascade și peșteri de o frumusețe rară. Aflat în pitoreasca localitate Sasca Montană, Rocker’s Inn Boutique Hotel îți oferă un cadru relaxant, cu camere tematice pe gusturi muzicale și mâncare gustoasă.

piscina cheile nerei

Rocker’s Inn dispune de o zonă SPA exterioară, care abia te așteaptă după o zi plină de drumeții.

Piscina cu apă încălzită, de până la 25 grade Celsius, are o adâncime de 1.4 m. Apa este tratată în mod natural, fără adăugarea vreunui produs chimic, iar acest lucru o face deosebit de sănătoasă. Tratarea apei se face prin clorinare cu sare. Clorinarea cu sare este o alternativă ecologică la tratamentele cu clor deoarece reprezintă o reacție chimică în totalitate naturală.

Acoperirea piscinii dispune de un design unic, izolează optim căldura şi permite manipularea foarte uşoară prin intermediul unor şine culisante, astfel că piscina poate fi folosită începând cu luna aprilie până în luna noiembrie.

relaxare la Rocker's inn

Sauna exterioară, cu incalzitor electric, cu o dimensiune de 5×4 m, are o capacitate de 8 persoane.

Jacuzzi exterior, cu caracteristici de aromaterapie, generatoare de ozon, are o capacitate de 5 persoane.

În vederea stopării răspândirii virusului SARS-CoV-2, accesul la saună și jacuzzi se face doar pe bază de rezervare.

hotel cu sauna cheile nerei
Liniște. Mâncare bună. Personal serviabil. Piscină. Locație excelentă.
recenzii google
Lucian Butilă
Client