Familii / Cupluri

Familii / Cupluri

Hai împreună cu cei dragi să descoperi Cheile Nerei!

CE SĂ FACI

Te aşteptăm la Rocker’s Inn împreună cu întreaga familie. Zona în care ne aflăm încântă de la mic la mare, prin oferta generoasă de activităţi diverse. Cei care iubesc adrenalina pot face tiroliană, coborâre în rapel, rafting, mountainbike şi drumeții pe trasee marcate! La hotel, îţi punem la dispoziţie o piscină încălzită, saună şi jacuzzi.

CE SĂ VEZI

Parcul Național Cheile Nerei Beușnița este de o încântătoare frumuseţe sălbatică. Celebra cascadă Bigăr şi alte câteva cascade poate și mai frumoase, contribuie la farmecul zonei, iar Lacul Dracului, Mănăstirea Nera, La Tunele şi multe alte atracţii turistice abia așteaptă să fie descoperite și admirate de către turiștii iubitori de natură.

CE SĂ MĂNÂNCI

Aromele bucătăriei Rocker’s Inn îţi vor rămâne în memorie! Din bucătăria noastră ies preparate bănăţene cu gust desăvârşit. Pe de altă parte, nu te privam nici de preparatele cu specific internațional, toată mâncarea de la noi urmând să te cucerească și să aducă un argument în plus pentru a te face să revii.

CAMERE TEMATICE

Pentru că suntem diferiți, am lăsat creativitatea să definească decorul camerelor noastre. Rezultatul este inedit! Confortabile şi unice, camerele Rocker’s Inn deapănă povești rock interesante și atractive, care se lasă întotdeauna cu o continuare. De aceea, îți vei dori să revii.

TERASĂ ACOPERITĂ

Terasa acoperită este locul în care poţi să îţi serveşti cafeaua împreună cu partenerul de viaţă, în care poţi să joci jocurile preferate cu copiii tăi sau să petreci timp de calitate la o șuetă cu întreaga familie.

Ți se pare cool?

PISCINĂ ÎNCĂLZITĂ, SAUNĂ & JACUZZI

Piscina încălzită poate deveni locul preferat de relaxare pentru adulţi şi locul preferat de distracţie pentru cei mici. Pe lângă piscină, Rocker’s Inn îţi pune la dispoziţie posibilitatea de a-ți petrece timpul în saună şi jacuzzi. Ai nevoie să îţi încarci bateriile așa că am creat condiţii pentru a pleca de la noi mai relaxat decât ai venit.

MÂNCARE TRADIȚIONALĂ DIN BANAT

Mesele pe care ți le oferim poartă aroma unică a bucatelor tradiţionale bănăţene, urmând a te surprinde prin calitate şi gust desăvârşit. Pe de altă parte, bucătăria Rocker’s Inn îţi poate oferi şi mâncare internaţională, într-un meniu divers şi atractiv.

Te-am convins? Rezervă-ți camera din timp !

CHEILE NEREI, CASCADE, DRUMEȚII

Considerate tărâm de poveste al cascadelor Văioaga, Bigăr, Beușnița şi al lacurilor naturale, aceste chei sălbatice, de o frumuseţe ireală, oferă posibilitatea unor drumeţii într-un ecosistem sălbatic, unic şi fascinant. Este o zonă în care, indiferent de vârstă, te poţi bucura numeroasele minuni ale naturii.

FOC DE TABĂRĂ

Un foc de tabără spectaculos este o atracţie, indiferent de vârstă. În jurul unui foc de tabără poţi depăna poveşti de viaţă, te poți bucura de piesele rock care ţi-au încântat existența, le poţi oferi alor tăi momente de neuitat.

BIKE - Închiriere biciclete

Dacă eşti un împătimit al ciclismului montan, la Rocker’s Inn îţi oferim posibilitatea de a închiria biciclete pentru a te bucura de hobby-ul tău fără să faci efortul de a veni cu bicicleta de acasă.

Family Rafting

Cum ar fi să te conectezi cu cei dragi făcând activități în aer liber? Cu acest program ne adresăm familiilor cu copii peste 6 ani. Tura de rafting în Cheile Nerei nu este una pentru senzații tari și adrenalină. Râul este domol, scopul ieșirii este de a ne bucura împreună cu famila de natură, a ne conecta cu cei dragi, de a vedea zona dintr-o perspectivă nouă și de a avea parte de o experiență inedită.

VIZITEAZĂ CHEILE NEREI

Bucură-te de un sejur de vis într-o zonă de basm şi într-o locaţie în care se scriu file de poveste rock!

Sună-ne

Pentru informații și rezervări ne poți contacta la numărul de telefon (004) 0726 17 90 62

Trimite-ne un e-mail

Contactează-ne folosind formularul de contact, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vizitează-ne

Hotelul Rocker's Inn este situat în localitatea Sasca Montană nr 763 jud. Caraș Severin