Grupuri

Grupuri organizate

Hai cu prietenii să descoperi Cheile Nerei!

CE SĂ FACI

Alegând cazarea la Rocker’s Inn, grupul tău de prieteni va experimenta activităţi atractive, precum tiroliana, coborârea în rapel, raftingul, mountainbike-ul şi drumețiile pe trasee sigure, inclusiv cu bicicletele pe care ţi le oferim. În cazul în care preferi activităţi relaxante, poţi petrece timpul la piscina încălzită, în saună sau în jacuzzi!

CE SĂ VEZI

Cheile Nerei sunt fabuloase în sălbăticia lor, iar peisajele de aici sunt cu adevărat spectaculoase. În zonă există numeroase cascade, inclusiv celebra Cascadă Bigăr, care amplifică spectacolul naturii. Lacul Dracului, Mânăstirea Nera, Sasca Montană, La Tunele sunt doar căteva obiectivele și atracțiile turistice ale zonei pe care nu le poţi rata.

CE SĂ MĂNÂNCI

Bucătăria Rocker’s Inn îţi oferă posibilitatea de a alege între preparate tradiţionale româneşti / bănăţene şi preparate internaționale savuroase! Aromele bucătăriei Rocker’s Inn sunt imposibil de uitat, motiv pentru care acestea plusează la capitolul atractivitate a hotelului nostru.

CAMERE TEMATICE

Pentru că suntem diferiți, am lăsat creativitatea să definească decorul camerelor noastre. Rezultatul este inedit! Confortabile şi unice, camerele Rocker’s Inn deapănă povești rock interesante și atractive, care se lasă întotdeauna cu o continuare. De aceea, îți vei dori să revii.

TERASĂ ACOPERITĂ

Pe terasa acoperită de la Rocker’s Inn, poţi să îţi savurezi cafeaua sau să organizezi un party şi să petreci timp de calitate cu prietenii ce te însoțesc. Primitoare şi generoasă în ceea ce priveşte mărimea terasa este locul potrivit atât pentru relaxare, cât şi pentru petrecere.

PETRECERI ORGANIZATE

În sala multifuncţională pe care Rocker’s Inn o deţine, pot fi organizate petreceri la care să participe grupuri de prieteni. Natura acestor evenimente este diferită iar amploarea lor depinde de capacitatea sălii. Concluzia este, însă, una singură: distracția este garantată.

Ți se pare interesant?

PISCINĂ ÎNCĂLZITĂ, SAUNĂ & JACUZZI

Piscina încălzită, sauna şi jacuzzi-ul reprezintă un bonus pe care Rocker’s Inn îl oferă clienţilor săi, asigurând relaxare şi posibilitatea de petrecere a timpului într-un mod plăcut. Te poţi bucura de acestea atunci când îţi doreşti şi, în câteva zile, vei scăpa de doza de stres de care erai încărcat atunci când ai ajuns la noi.

MÂNCARE TRADIȚIONALĂ DIN BANAT

La Rocker’s Inn te va surprinde plăcut şi bucătăria tradiţională specific bănăţeană. Diversitatea acesteia îţi va încânta papilele gustative şi te va ajuta să trăiești experienţe culinare de neuitat. În plus, în restaurantul nostru poţi să serveşti şi preparate internaţionale cu un gust desăvârşit.

FOC DE TABĂRĂ

Dintr-un loc în care rock-ul este laitmotivul întregii oferte, nu putea lipsi focul de tabără. Imaginează-ţi grupul tău de prieteni, adunați în jurul unui foc de tabăra spectaculos, cântând balade rock şi ascultând muzica favorită. Minunat!

Te-am convins? Rezervă-ți camera din timp !

CHEILE NEREI, CASCADE, DRUMEȚII

Situate între Șopotu Nou și Sasca Română, cheile Nerei se întind pe o distanță de 22 km, fiind cele mai lungi chei din ţară. Acestea traversează o zonă de carst, extrem de spectaculoasă.Traversarea zonei presupune să treci prin tuneluri înguste, mărginite de pereţi stâncoşi sau chiar prin vaduri Peisajul sălbatic te va încânta pe tot parcursul Cheilor Nerei, însă în sectorul de mijloc, între Lacul Dracului și Cantonul Damian, acesta este te va fascina cu frumusețea lui sălbatică.

BIKE - Închiriere biciclete

Rocker’s Inn îţi pune la dispoziţie biciclete cu care poţi parcurge distanţe semnificative pe cheile Nerei, pentru a te bucura de minunatele peisaje. Natura sălbatică a locurilor te va cuceri, motiv pentru care îţi vei dori să revii.

AVENTURI - Rafting, tiroliană, rapel

Dacă tu şi grupul tău de prieteni iubiţi activităţile pline de adrenalină, pe Cheile Nerei aveţi posibilitatea de a practica tiroliana și coborârea în rapel, raftingul, mountainbike-ul și drumețiile pe trasee sigure, marcate.

VIZITEAZĂ CHEILE NEREI

Niciunde în România nu vei găsi peisaje mai frumoase și mai sălbatice ca în Cheile Nerei!

Sună-ne

Pentru informații și rezervări ne poți contacta la numărul de telefon (004) 0726 17 90 62

Trimite-ne un e-mail

Contactează-ne folosind formularul de contact, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vizitează-ne

Hotelul Rocker's Inn este situat în localitatea Sasca Montană nr 763 jud. Caraș Severin