Prețuri

LISTA DE PREȚURI

Rocker's Inn Boutique Hotel

Tarifele includ serviciile de cazare, servire masă (mic dejun și cină), acces la piscina încălzită, zona SPA. Serviciile și facilitățile hotelului Rocker's Inn sunt accesibile doar celor cazați la noi. În acest fel, oaspeții noștri vor avea parte de intimitate și exclusivitate!

HOTEL INFO

Rezervați un sejur cu durata de 7 nopți sau mai mult pentru a primi reducere. Check-in-ul se face începând cu ora 16:00 Early check-in doar în funcție de disponibilitate. Check-out-ul se face la ora 11:00 Pentru late check-out între 11:00 și 15:00 se percepe jumate din prețul pt o zi, după 15:00 se plătește o zi întreagă. Restaurantul hotelului promovează bucătăria de tip "Slow Food" având la bază alimentele tradiționale și rețetele culinare locale, zilnic se vor găti minim 4 feluri de mâncare (2 ciorbe, 2 carne, garnituri și deșert ), astfel încât turiștii să aibă posibilitatea de a alege în permanență ceea ce își doresc și ceea ce le place. Menționăm că în cadrul restaurantului consumul alimentelor și băuturilor din afară nu este acceptat, iar programul de masă pentru turiștii cazați în cadrul hotelului se desfășoară după următorul orar: - micul dejun între orele 8.00 și 10.00 - prânzul între orele 13.00 și 15.00 - cina între orele 19.00 și 21.00

DEMIPENSIUNE

Camera single - 490 RON/noapte Camera dublă - 590 RON/noapte Pat suplimentar (6-12 ani) - 130 RON/noapte Pat suplimentar (copii peste 12 ani, adulți) - 180 RON/noapte Copiii pana la varsta de 6 ani stau gratuit daca folosesc paturile parintilor. Pretul include cazare, servire masă (mic dejun si cina), acces piscină și zonă SPA, biciclete gratuit.