Activități

DESCOPERĂ ȘI EXPLOREAZĂ

Parcul Național Cheile Nerei

CE SĂ FACI

Cheile Nerei sunt foarte ofertante în privința activităților pe care le poți desfășura. Ai posibilitatea de a face rafting, biking, tiroliană, rapel şi trekking. Iubitorii de adrenalină se bucură, în același timp, de un spectacol peisagistic natural, absolut magnific.

CE SĂ VEZI

Dincolo de peisajul spectaculos, poţi să vizitezi şi obiective turistice interesante – mănăstirile Călugăra și Nera, Muzeul etnografic din Sasca Montană (Punctul muzeal Victor Tăutu), Casa Verde, La Tunele, Bisericuța de pe Cleanț și alte puncte de interes zonal.

CÂT COSTĂ

Preţurile pentru rafting, biking, tiroliană, rapel şi trekking, raportate la experienţa activităţilor, sunt mici. Încărcătura emoţională şi frumusețea naturii nu pot fi, însă, prețuite! În mod similar, amintirile! Care-ți rămân pe viață și care te vor face să revii.

DISTRACȚIE

La Hotel Rocker's Inn , distracția e la ea acasă, fie că se desfășoară la piscină, jacuzzi, saună, fie că este vorba de concerte, aniversări, festivități sau sărbători naționale.

Cheile Nerei - Sasca Montană

Zona Cheile Nerei - Beușnița reprezintă o arie protejată, parte a Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița. Râul Nera trece printr-un defileu sălbatic şi îngust, de o frumuseţe uluitoare, formând în roca calcaroasă reale minuni naturale – canioane, peşteri, lacuri şi cascade impresionante. Poteca turistică este marcată, purtând turistul printr-un peisaj de o frumusețe sălbatică și rară.

rafting pe cheile nerei
Cere oferta de preț

RAFTING PE NERA

Tura de rafting pe Nera durează aproximativ o zi. Traseul este lejer, are aproximativ 22 Km şi poate fi parcurs inclusiv de către începători. Barca, costumele din neopren şi ghidul se pot închiria la preţuri accesibile. Este recomandat să știi să înoți, dar aceasta nu este o condiție absolut necesară.
GRATIS - Exclusiv clientilor ROcker's Inn

BIKING

Distanţa dintre Podul Beiului şi Sasca Română, poate fi străbătută de către cei experimentaţi şi cu mountain-bike-ul. Turele pe bicicletă pot fi combinate şi cu alte trasee din Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, context în care se pot vizita satele Ştinăpari şi Cărbunari situate pe culmile Munţilor Locvei.

Activitățile de rafting, tiroliana și rapel sunt organizate contra cost.

Activitățile se oferă grupurilor organizate.

Te rugăm să ne contactezi pentru prețuri.

În fiecare weekend din lunile aprilie-iunie organizăm Family rafting.

TIROLIANA

Traseul de tiroliană se află în zona La Tunele şi are o lungime de 90 m. Iubitorii activităţii pleacă de la aproximativ 40 m înălţime, pentru a traversa râul Nera de pe un mal pe altul. În 12-14 secunde cât durează trecerea, urmează să trăiești senzații extraordinare.

RAPEL

Între locul de rapel şi capătul de jos al tirolianei, distanţa este de 50 m. Iubitorii acestui sport extrem vor experimenta o coborâre de la 18 m înălţime. După rapel, vor trebui să treacă prin Tunelul Mare, pentru a se întoarce la tiroliană.
DRUMEȚII cheile nerei

TREKKING

Drumeţiile pe Cheile Nerei au un specific aparte, pentru că poteca de-a lungul acestora este tăiată în stâncă prin mai multe locuri, uneori trecându-se și prin vaduri. Cu toate acestea, zona merită orice efort pentru a fi vizitată, frumuseţea ei sălbatică fiind magnifică.

Obiective turistice

Zona Parcului Național Cheile Nerei - Beușnița ai numeroase locuri ce abia așteaptă să fie vizitate și descoperite: Crucea Osmanului, Cascada Beușnița, Muzeul Tăutu, Lacul Dracului, Teatrul din Oravița, La Tunele, Cantonul Damian, Gara Oravița, Cascada La Văioaga, Lacul Ochiul Beiului, Cascada Sușara, Hambarul de Piatră, Păstrăvaria, Morile din Bozovici, Râul Nera, Mânăstirea Nera, Casa Ecologică, Farmacia din Oravița, renumita Cascadă Bigăr și multe altele.

Ai nevoie de mai multe informații ?