Corporate

Corporate - Team Building

Avem cheile pentru o echipă mai bună: Cheile Nerei! De ce e Rocker's Inn cel mai bun loc de organizare a unui team-building? *** Pentru că aici orice echipă se simte ca pe Santiago Bernabeu sau Nou Camp *** *** Pentru că ajungi într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale țării *** *** Pentru că aici fiecare cameră e altfel. Iar Altfel va fi noua denumire a echipei tale*** *** Pentru că la noi construiești fără să te plictisești *** *** Pentru că știm ce vrei, cum vrei și când vrei ***

CE SĂ FACI

Vizitând zona și cazându-te la Rocker’s Inn vei putea să desfășori activități outdoor în Parcul Național Cheile Nerei Beușnița. Tiroliană, coborâre în rapel, rafting, mountainbike, drumeții pe trasee sigure! În Hotel îți oferim piscină încălzită, saună și jacuzzi!

CE SĂ VEZI

Cheile Nerei este o zonă împânzită de atracții și obiective turistice fantastice şi peisaje spectaculoase. Cascadele Văioagă, Bigăr, Beușnița, Lacul Dracului, Mănăstirea Nera, Sasca Montană, La Tunele, sunt doar o parte a acestor minuni naturale și antropice de vis.

CE SĂ MĂNÂNCI

Boutique Hotelul nostru include în prețul pachetului mâncare tradiţională românească și delicioase preparate internaționale! Aromele bucătăriei Rocker’s Inn dau dependență! Gustul preparatelor culinare bănățene rămâne în memoria tuturor.

CAMERE TEMATICE

Pentru că suntem diferiți, am lăsat creativitatea să definească decorul camerelor noastre. Rezultatul este inedit! Confortabile şi unice, camerele Rocker’s Inn deapănă povești rock interesante și atractive, care se lasă întotdeauna cu o continuare. De aceea, îți vei dori să revii.

TERASĂ ACOPERITĂ

Terasa acoperită este suficient de generoasă, încât să îți permită să petreci timp de calitate cu colegii care te însoţesc în team building. În fond, într-o astfel de ieşire, dincolo de distracţie, echipa are oportunitatea de a se cunoaşte şi de a se suda mai bine.

SALĂ DE CONFERINȚE ȘI AGREMENT

Fie că e vorba de o întâlnire de afaceri, de construirea unei echipe puternice prin team building, un training profesional, lansare de produse, ateliere de lucru sau prezentări, noi, cei de la Rocker's Inn, înțelegem importanța succesului. De aceea, te întâmpinăm cu sala de conferințe și agrement, având o capacitate de cca 50 de locuri, dotată cu un sistem TV modern și sonorizare, flipchart, internet wireless de mare viteză.

Cauți locația potrivită pentru team building ?

PISCINĂ ÎNCĂLZITĂ, SAUNĂ & JACUZZI

Piscina încălzită, sauna şi jacuzzi-ul sunt elemente importante pentru relaxare, atât timp cât ești cazat la Rocker’s Inn. Profită de ele şi uită de zilele încărcate în care lucrezi de dimineaţă devreme şi până târziu. Eşti aici să experimentezi relaxarea supremă!

MÂNCARE TRADIȚIONALĂ DIN BANAT

Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul să te bucuri de mâncarea tradiţională din Banat. Bucătăria bănățeană tradițională fascinează prin bogăția și varietatea ei, aromele rămânându-ţi în memorie mult timp după ce vei pleca de la noi.

FOC DE TABĂRĂ

Focul de tabără oferă conexiuni sociale şi efecte sublime de relaxare, materializate într-un comportament prosocial sporit. În plus, muzica rock şi focul de tabăra fac o echipă imbatabilă atunci când vorbim despre relaxare. La Rocker’s Inn te vei bucura de cel mai vibrant foc de tabără la care ai participat până acum.

Rezervă camerele din timp, simplu și ușor.

CHEILE NEREI, CASCADE, DRUMEȚII

Parcul Național Cheile Nerei Beușnița este un adevărat ţinut de basm pe harta României. Situat în partea de sud-est a ţării, este locul preferat de iubitorii de natură şi de aventură, de oamenii care vor să experimenteze o vacanţă sau doar câteva zile într-un loc inedit. Frumuseţea sălbatică pe care Cheile Nerei o conferă este amplificată de prezenţa unor cascade fabuloase, între care Cascada Bigăr, inclusă în top 10 cele mai frumoase cascade din lume. Prin urmare, drumeţiile pe Cheile Nerei devin memorabile!

BIKE - Închiriere biciclete

Rocker’s Inn a intuit corect că din marea familie a celor care iubesc locurile inedite vor face parte şi iubitori ai ciclismului montan, motiv pentru care închiriază biciclete cu care poţi să parcurgi kilometri de poveste.

AVENTURI - Rafting, tiroliană, rapel

Temerarii şi iubitorii de adrenalină au posibilitatea de a practica în echipă sporturile preferate sau de a le experimenta pentru prima oară. Tiroliana și coborârea în rapel, raftingul, mountainbike-ul și drumețiile pe trasee sigure, marcate, fac deliciul celor care caută adrenalină şi experienţe interesante și de neuitat.

VIZITEAZĂ CHEILE NEREI

Eşti la un pas de a călători şi a te lăsa prins în mrejele unei lumi de basm!

Sună-ne

Pentru informații și rezervări ne poți contacta la numărul de telefon (004) 0726 17 90 62

Trimite-ne un e-mail

Contactează-ne folosind formularul de contact, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vizitează-ne

Boutique Hotelul Rocker's Inn este situat în localitatea Sasca Montană nr 763 jud. Caraș Severin